Band og artister gjennom tidene

hove-festivalGjennom flere år har Hovefestivalen levert noen av de beste bandene og artistene i hele verden. Vi er stolte over å presentere det beste fra både Norge og utlandet.

Over mange år har vi satset på å få mange av de virkelig store verdensstjernene til og komme til festivalen. Dette har resultert i et stjernespekket program hvert eneste år.

Verdensstjerner på Hove

Allerede i 2007 hadde vi besøk av store artister som Ludacris, Bright Eyes, The Killers og Arcade Fire. Senere har vi hatt besøk av navn som Jay-Z, Avenged Sevenfold, The Kooks, Franz Ferdinand, Muse og Lana Del Rey. Etterhvert har vi bygget opp et varemerke som er velkjent internasjonalt. Dette gjør at det er enklere å få med de store stjernene på festivalen. Vi har lykkes med å få store artister i alle typer sjangere. Vi har hatt alt fra rock til rap, punk og pop. Det har uten tvil vært mange uforglemmelige høydepunkt gjennom årene. Det er tydelig at det norske publikummet virkelig ønsker seg de største bandene og artistene. For responsen pleier å være enorm når vi lanserer en ny stjerne som kommer til Hovefestivalen.

Norske artister gjennom tidene

Helt fra den første festivalen har vi hatt fokus på å få med gode bidrag fra norsk musikk. Hvert år har det en rekke norske artister og band stått på scenen. Her kan man huske tilbake til Big Bang, Sirkus Eliassen, Karpe Diem, Kvelertak og ufattelig mange andre. Det har vært mye å glede seg over for fans av norsk musikk på Hove. Vi har ikke bare satset på de største navnene, men også hatt fokus på å få frem de mindre kjente sjangerene. Hovefestivalen har alltid fokus på å inkludere alle typer norsk musikk på våre arrangementer.

Øyeblikkene vi aldri glemmer

Bandene og artistene som har kommet til Hovefestivalen har skapt mange positive opplevelser. Det er mange konserter som sent vil gå i glemmeboken. Likevel er det noen som skiller seg ut fra mengden. Et eksempel på dette er den fenomenale opptreden som Arcade Fire gjorde på Hovefestivalen i 2007. Dette var et høydepunkt som ble omtalt i store overskrifter i musikkmedia etter festivalen. Dette regnet mye under konserten, og været skapte på en måte en magisk stemning som gjorde at bandet gjorde en ekstremt god opptreden. Mange av de som var tilstede husker nok dette øyeblikket som om det var i går.

Store ambisjoner

Selv om vi er stolt over det artistene som har vært her tidligere, så har vi alltid fokus på neste års festival. Vi ser fremover, og ønsker å beholde vår status som landets klart største musikkfestival. Derfor prøver vi å overgå oss selv hvert eneste år. Det er disse ambisjonene som gjør at vi gang på gang lykkes i å hente inn de største navnene i Norge og resten av verden.

Hove er kjent for å lokke de beste artistene og bandene til Sørlandet hvert eneste år. Vi er stolte over at vi har fått så mange store navn til å komme til vår festival.