Billetter

ticket-1539705_640Billettene til festivalen legges ut for salg allerede etter nyttår. Det pleier være stor pågang for å få de beste festivalpassene, og det gjelder derfor å være tidlig ute.

Billettene blir først tilgjengelige etter vårt store kick-off, der vi forteller mer om hva som skal skje på årets festival. Dette er en spennende begivenhet der vi kommer med omfattende informasjon om festivalen.

Gode tilbud

I forbindelse med kick-off så vil det være mange gode tilbud på festivalpass og dagspass. Det skal lønne seg å være raskt ute, og det vil derfor være rimeligere å kjøpe billettene på et tidlig tidspunkt. Når festivalen nærmer seg så vil prisene øke gradvis.

Kampanjer

Utover våren vil vi også kjøre noen billettkampanjer der vi tilbyr solide prisavslag på ulike billettyper. Disse vil som regel bare være begrenset til et kortere tidsrom. For å få med deg siste nytt om dette så bør du følge med på nettsiden kontinuerlig. I noen tilfeller vil det være snakk om tilbud som bare varer i en eller to dager. Siden dette er et tilbud rettet mot den dedikerte fansen, så vil det ikke bli offentliggjort på andre plattformer enn denne nettsiden.

Forskjellige typer billetter

For å gjøre det enklere for våre besøkende så har vi flere forskjellige billettyper tilgjengelig. Blant annet har vi festivalpass som dekker alle dagene av festivalen. Da får man vært med på alt som skjer av konserter og andre begivenheter. Dette er optimalt om man ønsker den rimeligste billetten for hele Hovefestivalen. Ved å kjøpe denne billetten får man et enormt antall konserter og velge mellom.

Et annet alternativ er å kjøpe dagspass. Da velger man selv hvilke dager man ønsker å kjøpe billett for, og man slipper å betale for de dagene man ikke ønsker å være tilstede. Dette er spesielt fordelaktig om du bare ønsker å se en av dine favorittartister, eller ønsker et kortere festivalopphold. Dagspassene er svært populære, og har en tendens til å bli tidlig utsolgt. Festivalpass for hele festivalen har i enkelte tidligere år vært tilgjengelige helt frem til første dag av Hovefestivalen. Likevel vil det være rimeligere å kjøpe disse tidlig, så det er ingen grunn til å vente med å bestille.

Kjøp av billetter

Billetter kan kjøpes både på vår egen nettside, og gjennom våre samarbeidspartnere. Etter at du har fullført kjøpsprosessen så vil vi sende deg dine billetter i posten. Det er vanlig at disse blir sendt innen fem arbeidsdager, og kommer frem innen en uke. Noen ganger kan det dog bli forsinkelser, men da er det sjelden snakke om mer enn noen få ekstra dager. Våre medarbeidere jobber hardt for å få ut billettene så raskt som mulig.

Om trenden fra tidligere å fortsetter så vil det bli en økning i billettsalget også i år. Vi anbefaler derfor å kjøpe billett så fort som mulig. Da vil man sikre seg en festivalopplevelse i særklasse. Hovefestivalen kommer til å levere fantastiske opplevelser for musikkfans fra hele Norge og resten av verden. Vi ønsker alle velkommen til noen utrolige dager på Sørlandet!