Program

hove-festival-programHovefestivalen byr på et musikalsk program i særklasse. Hvert år får vi besøk av alt fra store internasjonale stjerner til nyskapende norske artister.

Kvalitet og mangfold er sentrale mål når vi booker artister til festivalen. Vi forsøker derfor å sette sammen et program som tilfredsstiller ulike typer musikkfans. Først og fremst ønsker vi likevel å satse på de største artistene i verden.

Verdensledende artister

Hvert år kommer flere internasjonale stjerner til vår festival. Tidligere år har vi blant annet fått besøk av band som Arcade Fire, The Strokes, Tame Impala og Linkin Park. I tillegg har artister som Jay-Z, Robyn og Lana Del Rey stått på scenen. Slike store navn har vært med på å gjøre Hovefestivalen til landets største i sitt slag. Det har også ført til at mange kommer fra utlandet for å være med på begivenhetene. Hove er med andre i ferd med å bli en internasjonal begivenhet for dedikerte musikkfans fra hele verden. Vi håper at denne utviklingen vil fortsette etterhvert som vi forbedrer vårt program fra år til år.

Det beste innen norsk musikk

Samtidig er festivalen bevisst på sin rolle som formidler av norsk musikk og nye norske artister. Derfor inviterer vi hvert år de beste artistene som Norge har å by på til festivalen. Vår er erfaring er at publikum responderer positivt på å oppleve smakebiter fra norsk musikk. Vi ønsker å fremme artister fra mange forskjellige sjangere. Slik løfter vi frem bredden i norsk musikkliv, og ikke bare de mest kommersielle musikerne. Vi er stolte over å være en aktør som gir noe tilbake til musikkmiljøet i Norge.

Spennende program

Programmet for festivalen blir offentliggjort etterhvert som vi får bekreftet nye artister. Det er vanlig at alt er avklart i god tid før begivenhetene starter. Headlinerne blir presentert tidlig for å gjøre Hovefestivalen mer attraktiv for publikum. Følg med her på nettsiden om du vil være blant de første som finner ut av hvem som kommer.

Innspill fra publikum

Vi er alltid åpne for innspill fra publikum rundt booking av artister. Flere ganger har henvendelser vært med på å sørge for at en artist har blitt invitert. Når vi ser stort engasjement for et band eller en artist så kan dette føre til at vedkommende får muligheten til å opptre på Hove. Det gjelder å engasjere seg for egne favoritter!

Pressehenvendelser

Vår pressekontakt er tilgjengelig for kommentarer rundt årets program. Vi oppfordrer pressen til å ta kontakt på e-post ved spørsmål rundt dette. Vi svarer gledelig på alle typer spørsmål rundt programmet, og andre aspekter ved årets arrangement. Det er også her man må henvende seg om man ønsker intervju med noen av artistene under selve festivalen. Noen av de som opptrer har begrenset med tid, og det er derfor førstemann til mølla.

Hovefestivalen har som mål å sette sammen det beste programmet for alle typer musikkfans. Vi ønsker å vokse ved å utvikle programmet hvert eneste år. Vi håper og tror at vårt neste program alltid er bedre enn det forrige.