Camping

tent-1208201_640For mange er opplevelsene på festivalcampen høydepunktet på Hovefestivalen. Dette er ikke på fordi musikken ikke imponerer, men fordi det er en helt unik stemning på campen i løpet av festivalen.

På festivalcampen er det aktivitet hele døgnet. Her er det høy stemning og mange glade mennesker. Alt er lagt til rette for at alle besøkende skal få en fin campingopplevelse.

Et sosialt sentrum

Festivalcampen er på mange måter det sosiale sentrum på Hovefestivalen. Her møtes folk med ulik bakgrunn, og har det hyggelig sammen. Det er også på dette stedet mange starter festen før de begir seg bortover mot scenene der bandene spiller. For noen er dette det aller mest spennende stedet på hele festivalområdet. Det er rett og slett noe som må oppleves når man er på festival.

Stort areal

Vi setter av et stort areal til camping slik at det er plass til alle. Området ligger i umiddelbar nærhet til resten av aktivitetene på festivalen. Her er alt tilrettelagt for at man skal kunne slå opp teltet, og bo komfortabelt. Alt foregår på et fint grøntområde der det er utmerkede forhold for å plassere telt.

Kort vei til alt

På Hovefestivalen er det kort vei til det meste. Dette gjelder også om man ønsker å dra fra campingen til festivalområdet for å se artistene. Det er lett å finne frem på hele området. En av fordelene med å bo på festivalcampen er nettopp at man slipper dra langt etter konsertene. Det er bare å gå en liten tur, så er man tilbake i teltet.

Mat og drikke

Det finnes flere utsalgssteder for mat og drikke på området. Her tilbyr vi et variert utvalg der alle kan finne noe de liker. For å ivareta alle så har vi gode alternativer for de som har matallergi eller spesielle preferanser på grunn av etiske standpunkt. Det er i tillegg mulig å ta med det man måtte ønske av matvarer selv. Her er det ingen regler som begrenser hva man kan ha medbragt.

Sanitæranlegg

Campingen er utstyrt med moderne og omfattende sanitæranlegg. Tanken er at det skal være god tilgjengelighet slik at man slipper å vente for lenge i kø. Vasking av anlegget skjer kontinuerlig gjennom hele døgnet for å sikre en høy standard. Det har tidligere vært problemer med kapasitet i dusjanlegget, men dette er nå oppgradering for å møte behovet til festivaldeltakerne.

Informasjon på festivalen

Det finnes informasjonspunkt på området der man kan spørre om alt man lurer på. Våre medarbeidere svarer gledelig på alle typer henvendelser. Det er derfor bare å ta kontakt om man trenger informasjon om noe. Det vil alltid være noen på vakt som kan hjelpe deg med store og små utfordringer.

Festivalcampen på Hove er kjent for god stemning og sosiale opplevelser i særklasse. Ved å bo på campingen får man den beste og mest komplette festivalopplevelsen. Her får man ikke bare se konsertene, men også muligheten til å møte nye venner. Det er alltid noe som skjer på campingen til  alle døgnets tider.