Om oss/kontakt

phone-1439839_640Hovefestivalen har i en årrekke samlet musikkfans fra Norge og utlandet til fantastiske konserter. Hvert år får vi mange henvendelser rundt arrangementet. Vi gjør det vi kan for å svare på spørsmål fra publikum, og er alltid tilgjengelig for alle typer henvendelser.

Litt om Hove

Hovefestivalen finner sted på Tromøya hver sommer. Vi har et omfattende program med musikere fra alle sjangere. Festivalcampen og scenene ligger i nærheten av hverandre på Tromøya, og det oppleves som en intim festival selv om mange deltar. For å få gjennomføre dette store arrangementet er vi avhengige av over 3000 frivillige. Det er mye som skjer i løpet av noen få dager, og alltid mange som har spørsmål rundt alle aktivitetene. Derfor oppfordrer vi alltid folk til å stille spørsmål de måtte ha på forhånd. På denne måten kan vi sørge for å gi deg svar på din henvendelse allerede før festivalen. Du kan nå oss på flere måter. Her er noen eksempler på hvordan man kan ta kontakt med Hovefestivalen:

Henvendelser på e-post

Det beste er å sende oss en e-post der du forteller hva du lurer på. Da vil vi kunne svare deg innen kort tid. Vi har noen dedikerte medarbeidere som svarer på alle typer spørsmål. De er eksperter på Hovefestivalen, og vet litt om det meste rundt arrangementet.

Spørsmål på telefon

Vi har begrenset kapasitet på telefon, og ber derfor om litt mer tålmodighet om du velger å kontakte oss på denne måten. Likevel vil vi selv sagt gi deg utfyllende informasjon også her. Vi er tilgjengelig på telefon mellom 9 og 15 på alle hverdager. Ta derfor kontakt i dette tidsrommet for å få direkte kontakt med en medarbeider.

Pressehenvendelser

Hovefestivalen har en egen pressekontakt som er behjelpelig med å gi informasjon om årets festival. Vi har mål om å svare på alle spørsmål fra media i løpet av kort tid. Det er bare å ta kontakt på telefon eller e-post. Pressekontakten kan også være behjelpelig med akkreditering og pressepass til arrangementet. Ta derfor kontakt for å få tilsendt søknadsskjema for akkreditering. I noen tilfeller så vil artistene som opptrer stille til intervju. Det er vanlig at det er begrensninger på tidsbruken, og tiden vil derfor deles mellom ulike medier. I slike tilfeller vil vi opplyse om søknadsfrist for intervju på nettsiden. Om du ønsker intervju med festivalsjefen, så kan pressekontakten også være behjelpelig med å gjøre avtale om dette.

Informasjon på festivalen

Det vil alltid være mulig å ta kontakt med oss i løpet av festivalen. Til dette formålet har vi egne medarbeidere som gir informasjon til publikum. Det finnes egne informasjonsstasjoner på området der man kan finne disse personene. På denne måten er det lett å ha oversikt over hvor man kan få hjelp til en hver tid.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gi god service når du tar kontakt med oss. Det beste er altså å ta kontakt i god tid slik at vi får svart deg før festivalen. Likevel er vi alltid tilgjengelig under arrangementet.